MAPIT

Magyar Pirotechnikai Társaság

A Magyar Pirotechnikai Társaság látja el a méltán nagy szakmai múltra visszatekintő pirotechnikai szakma érdekképviseletét Magyarországon. Törekszik a civil pirotechnikai kultúra legszélesebb körű elterjesztésében.

A  társaságban egyesíti a hazai pirotechnikával foglalkozó szakembereket, illetve a pirotechnika iránt érdeklődő állampolgárokat. Aktívan közreműködik a pirotechnikai tevékenységekkel összefüggő jogszabályok előkészítésében, szakmai információkat közvetít a társaság tagjai részére, szakértői tevékenységet folytat továbbá elláthatja a társaságban tagsággal nem rendelkezők érdekképviseletét.

Figyelemmel kíséri a hazai és a nemzetközi pirotechnikai eseményeket, a műszaki fejlesztés és a tudományok eredményeit és kapcsolatokat épít a hazai és külföldi szakmai szervezetekkel.

Szeretettel invitáljuk társaságunkba, a pirotechnika vagy rokon szakterületein tevékenykedő szakembereket, pirotechnikát kedvelőket a Magyar Pirotechnikai Társaságba rendes, illetve pártoló tagnak. Jelentkezési lap innen letölthető.

 

© 2019 Magyar Pirotechnikai Társaság - MAPIT.  Minden jog fenntartva. 

Az oldalt az Eye-Net.Hu OPTIKA Marketing készítette.